Retourbeleid

Dit standaard retourbeleid is alleen van toepassing op producten die u hebt gekocht in de Boostypress.com-winkel.

Uw tevredenheid is onze hoofdbekommernis.  Vooraleer wij een product verzenden onderwerpen onze techniekers van de kwaliteitsverzekering het aan een stricte controle.  Dit garandeert U een product van de hoogste kwaliteit.  Als U niet volledig tevreden bent over de ontvangen items zijn we hier om U te helpen.

Lees aandachtig door dit artikel. Als u denkt dat uw geval in één van de verschillende punten staat vermeld, open dan een supportticket bij Boostypress ' Helpdesk.  Stuur nog niets terug op voorhand.  Wacht tot U daarvoor goedkeuring gekregen hebt.

Hoe garantie aanvragen?

Volg de onderstaande stappen:

 • Geef een duidelijke beschrijving van de aard van het probleem met betrekking tot het item (zoals wat er is gebeurd, wanneer en hoe).
 • Geef het codenummer op van het verzendlabel op de buitenkant van het pakket.
 • Geef duidelijke, goed belichte kleurenfoto's van het defect

We zullen snel reageren binnen 1-2 werkdagen.

Items waarvan bevestigd is dat ze defect zijn, kunnen binnen de garantieperiode worden geretourneerd of gerestitueerd na contact met onze klantenservice. Ons team van professioneel opgeleide medewerkers zal zijn best doen om U te helpen bij het oplossen van problemen die voortkomen uit gebrekkige producten. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via onze speciale klantenservice, samen met bewijsstukken zoals foto's en video's.

Garantieperiode

Dit hangt van verschillende productclassificatie af

30 dagen voor mobiele case: zoals TPU / PC / Leather Case etc

Verzendvertragingen:

We hopen dat al onze gewaardeerde klanten het kunnen waarderen en begrijpen dat we geen controle hebben over het internationale verzendproces nadat het pakket vanuit ons magazijn is verzonden. Voor vertraagde bestellingen waarbij het pakket binnen de normale verwerkingsperiode werd verzonden, kunnen we deze van geval tot geval behandelen, neem dan contact met ons op door een ticket in te dienen of online met ons te chatten.

Ontbrekende of onjuiste items

Zorg ervoor dat U de inhoud van het pakket dat U onvangt zorgvuldig inspecteert. Volg deze stappen in het geval er een probleem is met de inhoud zoals ontbrekende en / of onjuiste items:

 • Neem onmiddellijk contact met ons op met uw bestelnr. en bestel ID.
 • Geef duidelijke, goed verlichte kleurenfoto's van de verpakking en alle items die u hebt ontvangen (inclusief de juiste).
 • Na het bekijken van de feiten, zullen we u een oplossing bieden.
 • Als de fout bij ons ligt, zullen we een gedeeltelijke terugbetaling, een alternatief product of een gratis accessoire verzenden binnen de garantieperiode.
Geen pakkettrackrecord

We beloven elke geplaatste en betaalde bestelling te verzenden. Alleen aangetekende zendingen of expresberichten kunnen online worden gevolgd. Vraag ons naar de trackingwebsite-URL om de voortgang van uw pakket bij te houden. Er is geen trackinginformatie beschikbaar voor bestellingen die via Surface Mail worden verzonden. Als de bestelling niet binnen 60 dagen na verzending is ontvangen en er geen bijgewerkte trackinginformatie is, kunt u een teruggave voor de artikelen aanvragen (exclusief verzendkosten) of het pakket opnieuw verzenden. Opmerking: we zijn niet aansprakelijk voor het missen van Surface Mail-pakketten.

Als er geen probleem is met het product, kan ik het dan nog steeds retourneren?

Als we het juiste artikel hebben verzonden en er is geen probleem, is het in het algemeen niet toegestaan om het artikel in principe aan ons te retourneren. Ongeautoriseerde pakketaangiften zijn onderworpen aan verzendkosten die niet worden vergoed. Neem zo snel mogelijk altijd contact op met ons Ondersteuningscentrum. Alle product (en) die zijn gebruikt / gedragen, worden automatisch gediskwalificeerd voor het retourneren van producten.

Bestellings-annulering

We weten dat klanten voorraad hebben en dat ze de bestelling onvoorzichtig plaatsen

Houd er rekening mee dat na het plaatsen van uw bestelling er nog steeds tijd is om van gedachten te veranderen. Raadpleeg voor meer informatie ons annuleringsbeleid hieronder.

Annuleringsbeleid

 • Bestelling kan worden geannuleerd als de bestelling nog steeds onbewerkt is.
 • Wanneer de bestelling de verwerking toont, neem dan contact op met onze klantenservice als de bestelling kan worden geannuleerd.

Aanvullende opmerkingen over garantie en retourneringen

 • Alle geretourneerde artikelen moeten in gloednieuwe staat, ongebruikt / ongedragen, ongewassen, en worden geleverd met alle originele tags intact en hun originele verpakking.
 • Alle terugbetalingen worden rechtstreeks op uw online bankrekeningsaldo van Doubridge gestort; geen restituties worden uitgegeven aan uw bank of uw Paypal-account.
 • We accepteren geen retourzendingen of ruilen voor de volgende artikelen: opruimartikelen, artikelen met korting en alle kleding die wordt vermeld onder de categorieën lingerie en badkleding. Buiten deze uitsluitingen van speciale items dient u contact op te nemen met ons ondersteuningscentrum en het RMA-proces (Return Merchandise Authorization) binnen 7 dagen na ontvangst van uw pakket te starten.
 • Boven garantie en terugkeerbeleid is alleen voor Niet-menselijke schade.
 • Voor de afhandeling van de terugbetaling wordt de betaling teruggestort op de rekening die u gebruikt om te betalen.
 • Neem contact met ons op door een ID-nummer of livechat in te sturen voordat u het pakket retourneert om het verzendadres of andere details te ontvangen. We kunnen de terugbetaling alleen uitvoeren als we het pakket terug krijgen. We zullen u op dat moment per e-mail op de hoogte stellen.
 • Neem voor meer advies of assistentie contact op met onze medewerkers van het ondersteuningscentrum. We zullen altijd ons best doen om op welke manier dan ook te helpen terwijl we u volledige gemoedsrust geven.

Verkeerde kleding of verkeerde productbeschrijving

Zorg ervoor dat u altijd zorgvuldig de maattabel (s) raadpleegt voordat u bestelt. Over het algemeen is een variatie van 1cm - 2cm verschil (ongeveer) toegestaan ​​vanwege verschillen tussen merken, leveranciers en productieprocessen die artikelen produceren met minimale grootteverschillen. In het geval dat er een probleem is waarbij kleding van verkeerde maat ontbreekt en / of items die afwijken van de productbeschrijving, volgt u deze stappen:

 • Neem onmiddellijk contact met ons op met uw bestelnr. en verzendcode nr.
 • Geef duidelijke, goed belichte kleurenfoto's met het verschil in grootte, dat wil zeggen foto's van het (de) oppervlak (ken) van het onjuiste formaat dat plat ligt met een naastgelegen meetlint of schuifregel) of onjuiste item (s).
 • Na het bekijken van de feiten, zullen we u een oplossing bieden.
 • Als we het verkeerde artikel hebben verzonden, bieden we een volledige terugbetaling of sturen we een alternatief product.
 • Als u echter het verkeerde artikel hebt besteld, kunt u het product terugsturen voor een gedeeltelijke terugbetaling of omruiling. U betaalt op beide manieren verzendkosten.