Een cocktailjurk voor elk lichaamstype

Vrij, Mei 25th, 2018 @ 8:01:13 AM

Cocktailjurk

Een van de meest veelzijdige jurken die ooit zijn ontworpen voor slijtage bij speciale gelegenheden, is de cocktailjurk. Hoewel de evenementen waarvoor cocktailjurken worden gedragen meestal late namiddag- of vroege avondzaken zijn die te casual zijn om black-tie-evenementen te worden genoemd, kunnen veel cocktailjurken nu elders worden gedragen, afhankelijk van de snit en het materiaal van de jurk en de jurk. accessoires die ermee worden gedragen.

Om een ​​cocktail jurk te dragen voor een meer formele gebeurtenis, alles wat je hoeft te doen is om dienovereenkomstig accessorize, misschien dragen meer flitsende sieraden en zwaardere make-up. Als je om wat voor andere reden dan de gebruikelijke rok of broekpak iets kleedt om op kantoor te dragen, kun je een cocktailjurk dragen die niet te opzichtig is en gewoon op een blazer smijten en in comfortabele kantoorschoenen glijden. Veel huidige stijlen van cocktailjurken zijn niet langer beperkt tot feestkleding.

Het kiezen van wat voor soort cocktailjurk te dragen, kan echter heel lastig zijn voor de meeste vrouwen. Immers, slechts een paar vrouwen zouden kunnen beweren dat ze echt perfecte lichamen hebben, en de meeste vrouwen die niet in de supermodelcategorie vallen, verbergen liever de gebreken van hun figuren. Het dragen van een jurk uit één stuk, zoals een cocktailjurk, kan die gebreken gemakkelijk onthullen als de jurk niet past bij het lichaamstype van de drager.

Bij het uitkiezen van de juiste cocktailjurk om te dragen, moet een vrouw altijd rekening houden met haar lichaamstype – of ze nu topzwaar of bodemzwaar is – en iets vinden dat haar figuur in evenwicht brengt. Als ze van de bodem zwaar is, zou haar doel moeten zijn aandacht te vestigen op het bovenste deel van haar lichaam en op haar gezicht. Als ze topzwaar is, heeft ze de keuze om haar decolleté te benadrukken of om iets te dragen dat de ogen naar haar benen trekt.

Wat voor soort cocktailjurk past bij een vrouw met een zwaar figuur? Zoals eerder gezegd, zou een vrouw met een zware figuur de dikte rond haar heupen en dijen willen verbergen. Een goede cocktailjurk voor haar om te dragen zou een jurk zijn die nauw om de taille past, maar zonder de naden naar buiten geduwd door extra vulling rond de buik en heeft een rok die uitloopt rond de heupen en dijen. Een cocktailjurk met een volledige rok zou perfect zijn voor een vrouw met een zware figuur aan de onderzijde, omdat deze absoluut alle slappe buigingen en verdikkingen die ze om haar onderlichaam wenst te zien, zal verbergen.

Een andere optie die beschikbaar is voor een vrouw met een zwaar figuur aan de onderkant, is een cocktailjurk met een empire-achtige taille. Een cocktailjurk met een empire-achtige taille heeft de taille hoger geplaatst, waardoor de ogen naar de schouders, de nek en het gezicht worden getrokken. Het valt ook over en drapeert over het onderlichaam. Het enige risico bij het dragen van een cocktailjurk in empirestijl is echter dat de imperiumstijl vaak wordt gebruikt op zwangerschapsjurken, en dus kan een vrouw die zo’n jurk draagt, zich vergissen als zwanger.

En nog een andere keuze voor een vrouw met een bottom-heavy figuur is een cocktailjurk die ofwel mouwloos of strapless is, ook met een uitlopende rok. Nogmaals, het verbergen van de armen en de schouders is effectief om de aandacht weg te trekken van de heupen.

Wat betreft vrouwen met topzware figuren, kon ze ofwel haar decollete of haar benen benadrukken, zoals hierboven vermeld. Als ze de nadruk wil leggen op haar benen in plaats van haar decolleté, kan ze een cocktailjurk dragen met een effen top en een rok met motief. Ze kan de zoom van haar rok omhoog trekken om hem korter te maken en echt de ogen naar haar benen trekken.

Als ze aandacht wil vestigen op haar ruime decolleté in plaats van haar benen, kan ze haar benen bedekken in een lange rok met cocktailjurken, maar een kleine huid op haar bovenlichaam onthullen met een lage V-hals of een diepe nek. In feite kan ze de ogen naar zowel haar boven- als haar benen trekken door een korte cocktailjurk met een lage neklijn te dragen als ze dat wil. Wat ze niet zou moeten doen, is een cocktailjurk dragen met een overdreven drukke bovenkant omdat het haar bovenlichaam groter lijkt en de balans van haar figuur scheef trekt.

Accessoires helpen ook om de illusie van evenwicht op het figuur van een vrouw te houden, afgezien van het dragen van de juiste soort cocktailjurk. Zware vrouwen kunnen flitsende oorbellen, kettingen of chokers dragen, terwijl topzware vrouwen van de ketting af kunnen zien en in plaats daarvan voor een armband kiezen. Ze moet echter eerst haar cocktailjurk kopen voordat ze weet welke accessoires, tas en schoenen ze moet dragen.

Cocktailjurken zijn veelzijdige jurken die bij elke gelegenheid kunnen worden gedragen zonder enige vorm van formaliteit zonder bei

Fashionveiling 728x90
 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

   Mei 25 2018 12:21 PM  

Ads

Een cocktailjurk voor elk lichaamstype

Vrij, Mei 25th, 2018 @ 8:01:13 AM

Cocktailjurk

Een van de meest veelzijdige jurken die ooit zijn ontworpen voor slijtage bij speciale gelegenheden, is de cocktailjurk. Hoewel de evenementen waarvoor cocktailjurken worden gedragen meestal late namiddag- of vroege avondzaken zijn die te casual zijn om black-tie-evenementen te worden genoemd, kunnen veel cocktailjurken nu elders worden gedragen, afhankelijk van de snit en het materiaal van de jurk en de jurk. accessoires die ermee worden gedragen.

Om een ​​cocktail jurk te dragen voor een meer formele gebeurtenis, alles wat je hoeft te doen is om dienovereenkomstig accessorize, misschien dragen meer flitsende sieraden en zwaardere make-up. Als je om wat voor andere reden dan de gebruikelijke rok of broekpak iets kleedt om op kantoor te dragen, kun je een cocktailjurk dragen die niet te opzichtig is en gewoon op een blazer smijten en in comfortabele kantoorschoenen glijden. Veel huidige stijlen van cocktailjurken zijn niet langer beperkt tot feestkleding.

Het kiezen van wat voor soort cocktailjurk te dragen, kan echter heel lastig zijn voor de meeste vrouwen. Immers, slechts een paar vrouwen zouden kunnen beweren dat ze echt perfecte lichamen hebben, en de meeste vrouwen die niet in de supermodelcategorie vallen, verbergen liever de gebreken van hun figuren. Het dragen van een jurk uit één stuk, zoals een cocktailjurk, kan die gebreken gemakkelijk onthullen als de jurk niet past bij het lichaamstype van de drager.

Bij het uitkiezen van de juiste cocktailjurk om te dragen, moet een vrouw altijd rekening houden met haar lichaamstype – of ze nu topzwaar of bodemzwaar is – en iets vinden dat haar figuur in evenwicht brengt. Als ze van de bodem zwaar is, zou haar doel moeten zijn aandacht te vestigen op het bovenste deel van haar lichaam en op haar gezicht. Als ze topzwaar is, heeft ze de keuze om haar decolleté te benadrukken of om iets te dragen dat de ogen naar haar benen trekt.

Wat voor soort cocktailjurk past bij een vrouw met een zwaar figuur? Zoals eerder gezegd, zou een vrouw met een zware figuur de dikte rond haar heupen en dijen willen verbergen. Een goede cocktailjurk voor haar om te dragen zou een jurk zijn die nauw om de taille past, maar zonder de naden naar buiten geduwd door extra vulling rond de buik en heeft een rok die uitloopt rond de heupen en dijen. Een cocktailjurk met een volledige rok zou perfect zijn voor een vrouw met een zware figuur aan de onderzijde, omdat deze absoluut alle slappe buigingen en verdikkingen die ze om haar onderlichaam wenst te zien, zal verbergen.

Een andere optie die beschikbaar is voor een vrouw met een zwaar figuur aan de onderkant, is een cocktailjurk met een empire-achtige taille. Een cocktailjurk met een empire-achtige taille heeft de taille hoger geplaatst, waardoor de ogen naar de schouders, de nek en het gezicht worden getrokken. Het valt ook over en drapeert over het onderlichaam. Het enige risico bij het dragen van een cocktailjurk in empirestijl is echter dat de imperiumstijl vaak wordt gebruikt op zwangerschapsjurken, en dus kan een vrouw die zo’n jurk draagt, zich vergissen als zwanger.

En nog een andere keuze voor een vrouw met een bottom-heavy figuur is een cocktailjurk die ofwel mouwloos of strapless is, ook met een uitlopende rok. Nogmaals, het verbergen van de armen en de schouders is effectief om de aandacht weg te trekken van de heupen.

Wat betreft vrouwen met topzware figuren, kon ze ofwel haar decollete of haar benen benadrukken, zoals hierboven vermeld. Als ze de nadruk wil leggen op haar benen in plaats van haar decolleté, kan ze een cocktailjurk dragen met een effen top en een rok met motief. Ze kan de zoom van haar rok omhoog trekken om hem korter te maken en echt de ogen naar haar benen trekken.

Als ze aandacht wil vestigen op haar ruime decolleté in plaats van haar benen, kan ze haar benen bedekken in een lange rok met cocktailjurken, maar een kleine huid op haar bovenlichaam onthullen met een lage V-hals of een diepe nek. In feite kan ze de ogen naar zowel haar boven- als haar benen trekken door een korte cocktailjurk met een lage neklijn te dragen als ze dat wil. Wat ze niet zou moeten doen, is een cocktailjurk dragen met een overdreven drukke bovenkant omdat het haar bovenlichaam groter lijkt en de balans van haar figuur scheef trekt.

Accessoires helpen ook om de illusie van evenwicht op het figuur van een vrouw te houden, afgezien van het dragen van de juiste soort cocktailjurk. Zware vrouwen kunnen flitsende oorbellen, kettingen of chokers dragen, terwijl topzware vrouwen van de ketting af kunnen zien en in plaats daarvan voor een armband kiezen. Ze moet echter eerst haar cocktailjurk kopen voordat ze weet welke accessoires, tas en schoenen ze moet dragen.

Cocktailjurken zijn veelzijdige jurken die bij elke gelegenheid kunnen worden gedragen zonder enige vorm van formaliteit zonder bei

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *