Designer handtassen voor de rijken en beroemdheden

Vrij, Mei 25th, 2018 @ 6:52:42 AM

Designer handtassen

Zolang ik me kan herinneren, ben ik volledig geobsedeerd door designer handtassen. Ik heb het grootste deel van mijn jeugd gedroomd van de dag waarop ik mijn favoriete designerhandtassen kon kopen. Hier kijk ik, ongeveer tien jaar later, nog steeds naar uit naar die dag. Hoewel ik weet dat ik mijn rekeningen oversla en de nieuwste trendy handtas koop, moet ik nog steeds meer dan $ 1000,00 uitgeven aan een afzonderlijke tas. Een meisje kan nog steeds dromen, toch?

Ik bladerde het hele weekend door enkele catalogi, en ik was verbaasd over hoe ongelooflijk duur sommige van de high-end designer handtassen werkelijk zijn. Ik wist dat ze duur waren, maar ik had geen idee hoe erg duur. Oh … de onschuld van de jeugd! Ik besloot dat het nuttig zou zijn voor ons legioen trouwe lezers om een ​​handige referentie te hebben van de duurste designer handtassen ter wereld. Dus hier gaat …

Fendi B.Bag

Het is ontelbare keren geschreven in de pers en in de blogosfeer, maar ik kan dit kleine juweeltje gewoon niet weerstaan! Als ik een allertijden favoriet designhuis moest noemen, zou Fendi dat zijn. Ik weet niet hoe het ze lukt, maar ze zijn altijd in staat om een ​​ongelooflijke balans te vinden tussen innovatie en klassiek design in al hun creaties. Fendi ontwerpt enkele van de meest opwindende handtassen in de mode-industrie, en de “B.Bag” is een van de meest gewilde handtassen ter wereld. Men zou kunnen denken dat het prijskaartje van $ 30.000 een afschrikmiddel zou kunnen zijn, maar niet voor degenen met de middelen om hun verslaving te ondersteunen!

Hermès Birkin tas

Hermès Birkin tas

Hermès Birkin tas

Een andere tas die me veel te veel slapeloze nachten heeft gegeven, is de Hermes ‘Birkin’-tas! Deze tassen zijn vernoemd naar Jane Birkin, de oh-zo-fantastische Britse actrice en mode-icoon. Deze tassen worden vaak gedupliceerd, maar nooit echt gerepliceerd. Met een prijskaartje van meer dan $ 20.000, is het gemakkelijk te begrijpen waarom ze favoriet zijn bij verkopers van goedkope, imitatie handtassen. Zoals u waarschijnlijk weet, zijn deze tassen alleen per speciale bestelling verkrijgbaar. Bovendien zullen de uiteindelijke kosten sterk afhankelijk zijn van de materialen en hardware die in hun constructie worden gebruikt. Wauw! Heb ik een sugar daddy nodig, of wat?

Yves Saint laurent “Muze” tas uitgevoerd in krokodillenleder

Als er een andere tas was die met enige regelmaat in mijn dromen kruipt, zou het de “Muze” van Yves Saint Laurent zijn. Het lijkt veel op een traditionele bowlingtas in vorm en design. De eerste keer dat ik haar zag was in Saks op Fifth Ave in NYC, en vanaf dat moment wist ik dat ze op een dag de mijne zou zijn. Als ik mijn zin had, zou ik de oh-zo-soepele witte krokodilversie kiezen. Ik kan niets bedenken waar ik liever 20.000 dollar aan uitgeef … afgezien van de hierboven genoemde “Birkin” -zak. Zou ik niet de perfecte vriendin zijn? Wil je ergens gaan winkelen?

Fashionveiling 728x90
 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

   Mei 25 2018 12:21 PM  

Ads

Designer handtassen voor de rijken en beroemdheden

Vrij, Mei 25th, 2018 @ 6:52:42 AM

Designer handtassen

Zolang ik me kan herinneren, ben ik volledig geobsedeerd door designer handtassen. Ik heb het grootste deel van mijn jeugd gedroomd van de dag waarop ik mijn favoriete designerhandtassen kon kopen. Hier kijk ik, ongeveer tien jaar later, nog steeds naar uit naar die dag. Hoewel ik weet dat ik mijn rekeningen oversla en de nieuwste trendy handtas koop, moet ik nog steeds meer dan $ 1000,00 uitgeven aan een afzonderlijke tas. Een meisje kan nog steeds dromen, toch?

Ik bladerde het hele weekend door enkele catalogi, en ik was verbaasd over hoe ongelooflijk duur sommige van de high-end designer handtassen werkelijk zijn. Ik wist dat ze duur waren, maar ik had geen idee hoe erg duur. Oh … de onschuld van de jeugd! Ik besloot dat het nuttig zou zijn voor ons legioen trouwe lezers om een ​​handige referentie te hebben van de duurste designer handtassen ter wereld. Dus hier gaat …

Fendi B.Bag

Het is ontelbare keren geschreven in de pers en in de blogosfeer, maar ik kan dit kleine juweeltje gewoon niet weerstaan! Als ik een allertijden favoriet designhuis moest noemen, zou Fendi dat zijn. Ik weet niet hoe het ze lukt, maar ze zijn altijd in staat om een ​​ongelooflijke balans te vinden tussen innovatie en klassiek design in al hun creaties. Fendi ontwerpt enkele van de meest opwindende handtassen in de mode-industrie, en de “B.Bag” is een van de meest gewilde handtassen ter wereld. Men zou kunnen denken dat het prijskaartje van $ 30.000 een afschrikmiddel zou kunnen zijn, maar niet voor degenen met de middelen om hun verslaving te ondersteunen!

Hermès Birkin tas

Hermès Birkin tas

Hermès Birkin tas

Een andere tas die me veel te veel slapeloze nachten heeft gegeven, is de Hermes ‘Birkin’-tas! Deze tassen zijn vernoemd naar Jane Birkin, de oh-zo-fantastische Britse actrice en mode-icoon. Deze tassen worden vaak gedupliceerd, maar nooit echt gerepliceerd. Met een prijskaartje van meer dan $ 20.000, is het gemakkelijk te begrijpen waarom ze favoriet zijn bij verkopers van goedkope, imitatie handtassen. Zoals u waarschijnlijk weet, zijn deze tassen alleen per speciale bestelling verkrijgbaar. Bovendien zullen de uiteindelijke kosten sterk afhankelijk zijn van de materialen en hardware die in hun constructie worden gebruikt. Wauw! Heb ik een sugar daddy nodig, of wat?

Yves Saint laurent “Muze” tas uitgevoerd in krokodillenleder

Als er een andere tas was die met enige regelmaat in mijn dromen kruipt, zou het de “Muze” van Yves Saint Laurent zijn. Het lijkt veel op een traditionele bowlingtas in vorm en design. De eerste keer dat ik haar zag was in Saks op Fifth Ave in NYC, en vanaf dat moment wist ik dat ze op een dag de mijne zou zijn. Als ik mijn zin had, zou ik de oh-zo-soepele witte krokodilversie kiezen. Ik kan niets bedenken waar ik liever 20.000 dollar aan uitgeef … afgezien van de hierboven genoemde “Birkin” -zak. Zou ik niet de perfecte vriendin zijn? Wil je ergens gaan winkelen?

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *